Nyheder

GreenWork om de nye CO2 afgifter på DR1


Fik du ikke set indslaget onsdag 4. maj i TV-avisen på DR1, kan du se det ca. 12 minutter inde i programmet via dette link:


https://www.dr.dk/drtv/se/tv-avisen


Robert Hein, GreenWork, kommenterer på de nye procentfordelinger af CO2 afgift mellem små og store virksomheder.Endnu en sjov og krævende opgave løst


GreenWork har, i tæt samarbejde med kunstneren Kristian Von Hornsleth, skabt

pladsen og fundamentet til en 4 meter høj skulptur i Hørsholm.


Den 4 ton tunge bronzeskulptur viser forskeren Eske Willerslev som et forbillede, som gennem banebrydende forskning inspirerer til at vi sammen kan skabe en smukkere og bedre verden.


Skulpturen er placeret centralt på på et græsareal mellem Hørsholm Idrætspark og Rungsted Gymnasium. Ved skulpturen er der nedlagt natur trædesten, så man kan komme helt frem til skulpturen og benytte soklen som siddeplads. Endvidere er der monteret belysning på arealet, så skulpturen ef oplyst når det er mørkt.


Tidlig morgen inden indvielsen, blev skulpturen “Forskeren” løftet og monteret på soklen med stor koncentration, da monteringshullerne og boltene skulle passe millimeter præcist. Det lykkedes og skulpturen blev indviet med inviterede gæster, afsløring af Hørsholms borgmester Morten Slotved og taler af Eske Willerslev og Kristian Von Hornsleth.


På billedet ses fra venstre Kristian Von Hornsleth, Eske Willerslev, Morten Slotved og Robert Hein.Inspirerende vognpark


Hele GreenWorks vogn- og maskinpark har gennemgået en opdatering og er blandt andet blevet folieret med inspirerende billeder af smukke haver og anlæg.

Det er firmaet Brand Factory der har dekoreret alle GreenWork’s køretøjer og resultatet synes vi selv er blevet rigtig flot:)Se videoen


GreenWork støtter projektet ECA El Cambio Academy i Uganda. Det er ingen hemmelighed, at vi har et crush for fodbold og kombinationen af, at kunne medvirke til at styrke og forbedre mulighederne for unge talenter, deres familier og lokalsamfundet i Uganda og måske skabe en fodboldfremtid for de unge.

Fodboldspillet er også med til at udvikle vigtige egenskaber for de unge som f.eks. disciplin, samarbejde og målrettethed.

Se den lille stemningsvideo fra GreenWork Arena (som træningsanlægget så smukt hedder). Så kom vi op på lakridserne


Det blev en festlig og inspirerende dag da GreenWork for nylig inviterede VIP-kunder til

eksklusivt besøg på Lakrids by Büllow.

Indehaver Johan Büllow præsenterede virksomheden, som oplever en stadig sigende

succes, og naturligvis smagsprøver på de delikate varer.

Det blev en herlig dag med gode historier og sorte tænder:)

Flere muskler til GreenWork


GreenWork har udvidet maskinparken med en ny CAT 906M. Det er en kraftkarl og en multimaskine der med forskelligt tilbehør kan bruges til alt, lige fra at flytte pallegods, fejeopgaver og til snerydning. Skovlen er speciallavet så den også kan bruges til dumperkørsel.

På billedet overrækkes nøglerne til Robert Hein, indehaver af GreenWork af Jens Andersen fra Pon Equipment A/S.

GreenWork opkøber belægning fra Christiansborg Slotsplads


I forbindelse med renovering og den nye terrorsikring af Christiansborg Slotsplads,

har GreenWork opkøbt et stort parti af de gamle granitsten, der tidligere har prydet pladsen.


De gamle sten er unikt håndværk og sten med en lang og til tider dramatisk danmarkshistorie bag sig. På disse sten er bl.a. den danske grundlov blevet fejret, da Kong Frederik 7. i 1849 afgav sin magt til folkestyret.


GreenWork kan nu tilbyde de kunder, der ønsker et smukt stykke danmarkshistorie, at få lagt granitstenene som indkørsel, gårdhave, terrasse e.lign.


Vælger man at få lagt sten fra Christiansborg Slotsplads, udleverer GreenWork et fint proveniens certifikat.

GreenWork er ny hovedsponsor for

HUI Fodboldklub


GreenWork Anlægsgartnere er blevet ny hovedsponsor af HUI (Hørsholm-Usserød fodboldklub).

 

Bag GreenWork står Robert Hein, der selv bor i Hørsholm kommune med sine tre børn. Robert har fulgt HUI tæt, og deltaget aktivt som bl.a. fodboldtræner. 


“Det er en fornøjelse at støtte op om fodbolden i HUI og min motivation er ønsket om at skabe gode fællesskaber blandt de unge mennesker og samle dem omkring sporten” - fortæller Robert. GreenWork sponsorerer og støtter i forvejen et fodboldakademi i Uganda.


Hørsholm-Usserød Idrætsklub (fodboldafdeling) har en vision om at være Danmarks bedste talentudviklingsklub udenfor superligaen.


Klubben arbejder med to overordnede målsætninger: At udvikle unge fodboldspillere til de danske topklubber og at fastholde de næstbedste spillere, så de udgør rygraden på klubbens eget seniorhold, som gerne skulle være en fast del af Danmarksserien og på sigt 2. division.


“For at styrke vores miljø og indfri vores målsætninger, har vi indgået et samarbejde med GreenWork Anlægsgartnere som hovedsponsor. Vores mål er, at skabe gode fællesskaber blandt de unge mennesker, samle dem omkring sporten og tilføre klubben flere ressourcer i form af økonomi og netværk” - siger klubbens formand Bo Rømer.


“Robert er en meget energisk og engageret person, og han deltager aktivt i arbejdet med fodboldklubben på flere niveauer. Alt lige fra målmandstræner til organisationsrådgiver. Derudover har han ved flere lejligheder vist, at han hurtigt og velvilligt stiller sit netværk til rådighed hvis det giver mening for begge parter” - udtaler Bo Rømer.

GreenWork støtter udviklingen af

fodboldtalenter i Uganda


Det er ikke kun for fodboldens skyld, det er også indgangen til at børnene kan få en meningsfuld fremtid gennem El Cambio akademiet i Uganda. ECA der står bag projektet, er en non-profit organisation, der gennem fodboldspillet vil lære børnene at give tilbage til deres familier og lokalsamfund.


De har chancen for at blive professionelle fodboldspillere i en alder af 18 år, eller fortsætte deres studier i Uganda eller i udlandet på highschools og colleges.

Robert Hein, indehaver af GreenWork, støtter projektet økonomisk, men har også af flere omgange besøgt akademiet i Masaka som rådgiver.


“Det er fantastisk at se hvor engagerede børnene er projektet og jeg kan se en masse positiv udvikling i alle sammenhænge” - siger Robert Hein.


Den professionelle viden GreenWork har om anlæg og beplantning kommer også til gavn for akademiet. Robert Hein har været aktiv i anlæg af baner og andre faciliteter på stedet.

“Med utroligt få midler kan vi nå rigtig langt i Uganda og der er et kæmpe potentiale i de unge spillere” - slutter Robert Hein.

Flid og engagement præmieres


GreenWork bestræber sig på at levere godt håndværk og have fagligt solidt velfunderede medarbejdere, der engagerer sig i vores fag. Af den grund er det en selvfølge for os at have elever, og hjælpe dem dygtiggøre sig både i deres læretid og gennem efteruddannelse i resten af deres arbejdsliv.


Hvert år findes de bedste elever i Danmark og hædres for velgennemført uddannelse og ekstraordinær faglig kunnen. GreenWorks elev Alexander udmærkede sig gennem hele sin læretid, og modtog denne ære sammen med sit svendebrev.


Alexander var sammen med Robert Hein (indehaver af GreenWork) på Københavns Rådhus og få overrakt sin medalje af H.M. Dronning Margrethe 2.